Nyt yli 50€ tilaukset toimitettuna lähimpään postiin tai kotiovellesi veloituksetta!

Helsingin myymälän aukioloajat pääsiäisenä: To 9.4 klo 10-16, Pe 10.4 suljettu, La 11.4 klo 11-15, Ma 13.4 suljettu

Tervetuloa palvelevaan suomalaiseen keittiövälineiden erikoisliikkeeseen. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat keittiövälineet, leivontavälineet, keittiöveitset, paistinpannut ja baaritarvikkeet niin koti- kuin ammattikäyttöön Palvelemme teitä yli 22 vuoden kokemuksella. Toimitamme tuotteet 1-3 arkipäivässä.
 •  
  Chez Mariuksen atulat 

  Varmasti Suomen käytetyimpiä omassa kategoriassaan! Loistava apuväline paistamiseen, uppopaistamiseen ja vaikkapa pastan asettelemiseen lautaselle. Löydät valikoimastamme myös muut pihdit ja ottimet ruuanlaittoon ja tarjoiluun. Tutustu täältä.

 • Yli 50€ tilaukset verkkokaupastamme ilman toimituskuluja

   
  Verkkokauppa palvelee turvallisesti!

  Nyt kun turhaa kontaktia on syytä välttää, mutta kotona kokkaaminen on varmasti ajankohtaista, haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamalla yli 50€ tilaukset toimituskuluitta, joko lähimpään postiin tai kotiovellesi toimitettuina!

  Pidetään tämä voimassa nyt ainakin toistaiseksi! 

 • Mikroteräraastin 

  Takuulla yksi keittiön käyteyimpiä työkaluja. Sitruksen kuorille, koville juustoille, valkosipulille ja esim. inkiväärille. Alkuperäiseltä Microplanelta ja muilta valmistajilta. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi täältä.

 • Paistopellit ja uunivuoat

  Tästä kysytyt ILSAn paistopellit keittiöön esivalmistelemiseen, paistamiseen tai vaikka grillivastuksen/salamanterin alla viimeistelyyn. Valikoimassa useita eri kokoja sekä muita uunivuokia ja paistopeltejä! Tutustu täältä.

 • Uutuuksia verkkokaupassa!

  Valikoimamme elää jatkuvasti ja klassikoiden ohella testaamme mielellämme uusia tuotteita kuukausittain. Tsekkaa tämänhetkiset uutuudet verkkokaupassa!

 • Pääsiäisen tuotteet


  Perinteiset pashamuotit, suklaamunamuotit, tipu ja pupumuotit sekä muita sopivia keväisiä leivontatarvikkeita. Katso pääsiäisen sesonkituotteet täältä.

 
 
 
./modulo2003/