Ibili pizzakivi telineellä 36x41cm

Ibili pizzakivi telineellä 36x41cm
Tuotenro: 784340
 

Suuren suosion saavuttanut pizzakivi on oiva apuri kotileipurille sekä rapeaa pizzapohjaa tavoittelevalle kotikokille. Puristettu kivimassa varaa uunin lämmön itseensä ja paistaa leivonnaisiin rapean pohjan perinteisen kiviuunin tapaan. Näin kotiuunissakin on mahdollista saavuttaa ravintolatason ohut, rapeapohjainen pizza. Myös pakastepizzaan saadaan pohjan rapeuden myötä aivan uutta ulottuvuutta.

Lisäksi paistokivellä saadaan rapea pinta kotileipään ja esimerkiksi esipaistettuihin leipätuotteisiin. Reilusti jauhotettuna itse tehdyt leivät irtoavat kypsinä kivestä vaivattomasti.

Kiven mitat ovat 36 cm x 41cm. Se sopii kaikkiin sähköuuneihin, jotka ovat leveydeltään vähintään 60cm. Helpointa on asettaa kivi uunin ritilälle alatasoon. Lämmitä uuni keskilämmöllä, älä käytä  kiertoilmaominaisuutta.

Pizzakiveä käytettäessä on tärkeää muistaa asettaa kivi uuniin kylmänä ja antaa sen lämmetä uunin mukana. Kylmä kivi ja kuuma uuni ovat varma halkeamisen kaava. Pizzakiveä ei myöskään saa pestä  astianpesukoneessa tai muutoinkaan pesuaineilla, koska sen huokoinen materiaali imee kemikaalit ja maut. Jos kivelle tipahtaa  käytön aikana esimerkiksi juustoa tai kastiketta, roiskeet tulee pyyhkäistä lastalla mahdollisimman pian pois, sillä kiven pinnalla oleva tai kiven sisään imeytynyt kiehuva neste halkaisee helposti kiven - on siis syytä kiinnittää huomiota siihen, että pizzan pohja on ehjä ja reunaa on sen verran, että täyte ei pääse uunissa kiehumaan siitä yli! Puhdistus on kaikessa yksinkertaisuudessaan esimerkiksi teräslastalla kiven pintaan palaneiden jäämien pois kaapiminen.

Mukana nostoritilä, jolla pizzan saa nostettua kivellä suoraan tarjottavaksi pöytään.

Testivoittaja Bagestenin pizzakiveä ei meillä valitettavasti ole enää valikoimassa materiaalimuutosten takia. Takaamme että Ibili pizzakivi on vähintään yhtä hyvä ja kestävyys tässä kivessä on omaa luokkaansa.

Tuote on tilapäisesti loppu. Tiedustele saatavuutta verkkokauppa@chezmarius.fi.

 

Malli: Ibili pizzakivi telineellä 36x41cm
Valmistaja: Ibili
Korkeus: 1,5 cm
Leveys: 41 cm
Syvyys: 36 cm
Materiaali: puristettu kivimassa

AUKIOLO

Helsingin myymälä avoinna

arkisin 10-18
lauantaisin 11-15

puh. 09-612 3638

verkkokaupan puh.
09-612 3638

 

TILAAMINEN

Voit tilata rekisteröitymättä.
Verkkokaupan tuotteet löytyvät suoraan helsingin myymälästä.

Tilausten nouto Helsingin myymälästä 0 €

Yli 100 €
tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti 6,90 €
Kotipaketti 12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Verkkokauppamme tuotteet ovat samantien varastossa, joten noutokin onnistuu samantien!