Palvelut

Häälahjalista

Olemme koonneet häälahjalistoja yli 15 vuoden kokemuksella. Käymme henkilökohtaisesti lahjansaajien kanssa läpi listan sisällön, varmistamme lahjojen saatavuuden ajankohdaksi ja pidämme kirjaa hankituista lahjoista. Häälahjat paketoidaan näyttävästi sellofaaniin tai tyylikkääseen lahjapaperiin, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos olet suunnittelemassa häitä ja keittiön varustus kaipaa päivitystä, soita meille 09-6123638 tai lähetä sähköpostia info@chezmarius.fi, niin sovitaan aika tapaamiselle.

Veitsiesittely ja veitsenteroituskoulutus

Chez Mariuksen filosofia kuuluu, että hyvä keittiöveitsi on kokin tärkein työväline. Siksi olemme viimeiset 15 vuotta perehtyneet lähes pakkomielteisesti veitsiin.  Uskallammekin väittää valikoimamme olevan niin veitsissä kuin veitsitarvikkeissa melkoisen laaja ja kattava, mutta emme halua jättää sitä pelkästään siihen. Haluamme, että hyvän työvälineen hankkineet saavat siitä parhaan tehon irti ja että hankittu laatuveitsi kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Veitsiesittelyssä käymme läpi eri veisten käyttötarkoituksia, kokoja, materiaaleja sekä eroja valmistusmaittain. Kerromme omia kokemuksiamme vuosien varrelta ja annamme vinkkejä, mitkä voisivat olla oikeat työvälineet juuri sinulle. Lisäksi keskitymme teroitusvälineisiin sekä etenkin teroittamisessa opastamiseen, sillä sen taidon avulla hyvästä keittiöveitsestä saa todella pitkän apurin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva tilaisuus. Soita 09-6123638 tai lähetä Mariukselle sähköpostia info@chezmarius.fi

Liike- ja mainoslahjapalvelu

Tuomme maahan ja edustamme useita keittiötarvikemerkkejä; japanilaisista huippuveitsistä käteviin viinipullonkaatonokkiin, joista olemme räätälöineet settejä, kaiverruttaneet ja paketoineet asiakkaan toiveiden mukaan yritys- ja liikelahjat, henkilökunnan kesä- ja joululahjat tai pienet mainoslahjat. Jos haluat kuulla lisää vaihtoehdoistamme, soita 044-303 1201 tai lähetä sähköpostia paavo@chezmarius.fi.