Teräskasarit

Teräksisessä kasarissa voi valmistaa todella monenlaista ruokaa. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa. Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa ja se kestää kaikki välineet.Huomaa, että Padernon teräskattilat ja -kasarit myydään ilman kansia. Kansia löydät täältä

Näytetään kaikki 25 tulosta