Paderno teräksinen kastikesautese 20cm 2L

Tuotenro: 1251320

Paderno teräksinen kastikesautese 20cm 2L

Tuotenro: 1251320

52,00 

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Kastikesauteuse kasarissa on kerros alumiinia kasarin sisällää sekä pohjassa että sivuilla asti, jolloin lämpö leviää tasaisesti kauttaaltaan ja onkin siksi loistava erilaisten kastikkeiden valmistamiseen.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle  kalalle,  suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa.  Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja  siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

2 varastossa

Tuotekuvaus

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Kastikesauteuse kasarissa on kerros alumiinia kasarin sisällää sekä pohjassa että sivuilla asti, jolloin lämpö leviää tasaisesti kauttaaltaan ja onkin siksi loistava erilaisten kastikkeiden valmistamiseen.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle  kalalle,  suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa.  Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja  siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Lisätiedot

Valmistaja

PADERNO

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Kastikesauteuse kasarissa on kerros alumiinia kasarin sisällää sekä pohjassa että sivuilla asti, jolloin lämpö leviää tasaisesti kauttaaltaan ja onkin siksi loistava erilaisten kastikkeiden valmistamiseen.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle  kalalle,  suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa.  Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja  siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Viimeisimmät tuotteet