Puinen pashamuotti koristekuviolla

Tuotenro: 17010

Puinen pashamuotti koristekuviolla

Tuotenro: 17010

39,90  29,90 

Puusta valmistettu pashamuotti, jonka sisäpinnassa perinteisiä pääsiäiskuviokoristeita. Koko 14,5 x 14,5 cm ja korkeus 16 cm. Sisämitat 10 x 10,5 cm ja korkeus 14cm

Katso alta ohje pashan valmistamiseen. Ohjeesta riittää yhteen pienempään pashamuottiin.

0,5 kg rahkaa
150-200g sokeria
2 dl kermaa
2 kpl munankeltuaista
1/2-1 rkl vaniljasokeria
+ ripaus suolaa
+ oman maun mukaan sitruuna kuorta, sitruunan mehua,
mantelirouhetta, hasselpähkinää, rusinoita, kuivattua mansikkaa/hedelmiä yms.

Liota puista muottia 15 minuuttia kylmässä vedessä ennen käyttöä

Ohje :
Sekoita rahka sekä sokeri keskenään ja lisää mukaan vaahdotettu kerma. Lisää kananmunakeltuaiset hyvin sekoittaen, sekä vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Kuutioi kuivatut hedelmät massan joukkoon ja maista onko sokeria tarpeeksi.
Valuta pasha sideharsolla vuoratussa muotissa 4-6 tuntia.

Huuhdo pashamuotti juoksevalla vedellä ja kuivaa koottuna alassuin, ilmavassa paikassa.
Avaa muotti vasta kuivana.
Puista muottia ei saa pestä astianpesukoneessa.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Ei varastossa - tiedustele saatavuutta

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Puusta valmistettu pashamuotti, jonka sisäpinnassa perinteisiä pääsiäiskuviokoristeita. Koko 14,5 x 14,5 cm ja korkeus 16 cm. Sisämitat 10 x 10,5 cm ja korkeus 14cm

Katso alta ohje pashan valmistamiseen. Ohjeesta riittää yhteen pienempään pashamuottiin.

0,5 kg rahkaa
150-200g sokeria
2 dl kermaa
2 kpl munankeltuaista
1/2-1 rkl vaniljasokeria
+ ripaus suolaa
+ oman maun mukaan sitruuna kuorta, sitruunan mehua,
mantelirouhetta, hasselpähkinää, rusinoita, kuivattua mansikkaa/hedelmiä yms.

Liota puista muottia 15 minuuttia kylmässä vedessä ennen käyttöä

Ohje :
Sekoita rahka sekä sokeri keskenään ja lisää mukaan vaahdotettu kerma. Lisää kananmunakeltuaiset hyvin sekoittaen, sekä vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Kuutioi kuivatut hedelmät massan joukkoon ja maista onko sokeria tarpeeksi.
Valuta pasha sideharsolla vuoratussa muotissa 4-6 tuntia.

Huuhdo pashamuotti juoksevalla vedellä ja kuivaa koottuna alassuin, ilmavassa paikassa.
Avaa muotti vasta kuivana.
Puista muottia ei saa pestä astianpesukoneessa.

Puusta valmistettu pashamuotti, jonka sisäpinnassa perinteisiä pääsiäiskuviokoristeita. Koko 14,5 x 14,5 cm ja korkeus 16 cm. Sisämitat 10 x 10,5 cm ja korkeus 14cm


Katso alta ohje pashan valmistamiseen. Ohjeesta riittää yhteen pienempään pashamuottiin.

0,5 kg rahkaa
150-200g sokeria
2 dl kermaa
2 kpl munankeltuaista
1/2-1 rkl vaniljasokeria
+ ripaus suolaa
+ oman maun mukaan sitruuna kuorta, sitruunan mehua,
mantelirouhetta, hasselpähkinää, rusinoita, kuivattua mansikkaa/hedelmiä yms.

Liota puista muottia 15 minuuttia kylmässä vedessä ennen käyttöä

Ohje :
Sekoita rahka sekä sokeri keskenään ja lisää mukaan vaahdotettu kerma. Lisää kananmunakeltuaiset hyvin sekoittaen, sekä vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Kuutioi kuivatut hedelmät massan joukkoon ja maista onko sokeria tarpeeksi.
Valuta pasha sideharsolla vuoratussa muotissa 4-6 tuntia.

Huuhdo pashamuotti juoksevalla vedellä ja kuivaa koottuna alassuin, ilmavassa paikassa.
Avaa muotti vasta kuivana.
Puista muottia ei saa pestä astianpesukoneessa.

Viimeisimmät tuotteet