Tamahagane San Tsubame kokkiveitsi 21cm

Tuotenro: snmh1105

Tamahagane San Tsubame kokkiveitsi 21cm

Tuotenro: snmh1105

199,00 

Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 21cm terä soveltuu hyvin keittiön yleisveitseksi
  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 21cm terä soveltuu hyvin keittiön yleisveitseksi
  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta

Lisätiedot

Valmistaja

TAMAHAGANE

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa

  • 21cm terä soveltuu hyvin keittiön yleisveitseksi

  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa

  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen

  • Pysyy todella hyvin terässä

  • Kovuus 61HRC

  • Teroituskulma n. 15°




Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.