Yaxell Gou kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37000

Suosittu tuote

Yaxell Gou kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37000

299,00 

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

3 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.