Tuotekuvaus
Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.
- Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
- Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
- Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
- Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
- 101 kerrosta taontaa
- Kovuus 63 HRC
- Teroituskulma 10°
- Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.
- Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin