Yaxell Gou minisantoku 12,5cm

Tuotenro: 37012

Yaxell Gou minisantoku 12,5cm

Tuotenro: 37012

229,00 

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Pieni veitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

47 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Pieni veitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.
  • Pieni veitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 101 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.