Yaxell Ketu kokkiveitsi 20cm limited edition

Tuotenro: 34900L

Uutuus

Yaxell Ketu kokkiveitsi 20cm limited edition

Tuotenro: 34900L

299,00 

Erikoiserä Yaxellilta – vain 500 kappaletta valmistettu ja meillä niitä on saatavilla 20 kpl!

Rajattu vaaleakahvainen erä Yaxellin Ketu-kokkiveistä on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksisessa veitsessä SG2-pulveriteräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin on taottu kerros molybdeeni-vanadium-terästä. Lopuksi japanilainen kokkiveitsi viimeistellään tyylikkäällä Tsuchime-koristetaonnalla. Veitsen ydinterä on valmistettu huippulaadukkaasta teräksestä, ja sen kovuus on Rockwellin asteikolla vaikuttavat 63 HRC. Erittäin vahvan teräksen ansiosta terä pysyy pitkään terävänä ja sitä on ilo käyttää.

Jokainen veitsi on numeroitu, ja sarjanumero on merkitty terän kylkeen

Veitsen pyöreähkö, käteensopiva kahva on valmistettu vaaleasta koivupakkapuusta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen samuraiperhevaakuna. Kahvan päädyssä on ruostumattomasta teräksestä tehty ponsi, johon on kohokuvioituna Yaxellin logo.

 

Yaxell veitset valmistetaan Japanissa, Seki-Cityssä.

 

  • 500 kappaleen vaaleakahvainen erikoiserä, jokainen veitsi sarjanumeroitu kylkeen
  • 20 kappaleen erä saatavilla Chez Mariukselta
  • 20 cm terä – tyypillinen ja monipuolinen koko kokkiveitseksi
  • Sopii suurimpaan osaan keittiön leikkaustöistä
  • Pyöreähkö kahva vaaleaa koivuista pakkapuuta, upotettu samuraivaakuna
  • 3-kerrosta taontaa, Tsuchime-viimeistely
  • Kovuus 63 HRC, teroitettu 10 asteen kulmaan
  • Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

11 varastossa

Tuotekuvaus

Erikoiserä Yaxellilta – vain 500 kappaletta valmistettu ja meillä niitä on saatavilla 20 kpl!

Rajattu vaaleakahvainen erä Yaxellin Ketu-kokkiveistä on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksisessa veitsessä SG2-pulveriteräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin on taottu kerros molybdeeni-vanadium-terästä. Lopuksi japanilainen kokkiveitsi viimeistellään tyylikkäällä Tsuchime-koristetaonnalla. Veitsen ydinterä on valmistettu huippulaadukkaasta teräksestä, ja sen kovuus on Rockwellin asteikolla vaikuttavat 63 HRC. Erittäin vahvan teräksen ansiosta terä pysyy pitkään terävänä ja sitä on ilo käyttää.

Jokainen veitsi on numeroitu, ja sarjanumero on merkitty terän kylkeen

Veitsen pyöreähkö, käteensopiva kahva on valmistettu vaaleasta koivupakkapuusta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen samuraiperhevaakuna. Kahvan päädyssä on ruostumattomasta teräksestä tehty ponsi, johon on kohokuvioituna Yaxellin logo.

 

Yaxell veitset valmistetaan Japanissa, Seki-Cityssä.

 

  • 500 kappaleen vaaleakahvainen erikoiserä, jokainen veitsi sarjanumeroitu kylkeen
  • 20 kappaleen erä saatavilla Chez Mariukselta
  • 20 cm terä – tyypillinen ja monipuolinen koko kokkiveitseksi
  • Sopii suurimpaan osaan keittiön leikkaustöistä
  • Pyöreähkö kahva vaaleaa koivuista pakkapuuta, upotettu samuraivaakuna
  • 3-kerrosta taontaa, Tsuchime-viimeistely
  • Kovuus 63 HRC, teroitettu 10 asteen kulmaan
  • Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lue täältä keittiöveitsen hoito- ja käyttöohje.

Erikoiserä Yaxellilta – vain 500 kappaletta valmistettu ja meillä niitä on saatavilla 20 kpl!

Rajattu vaaleakahvainen erä Yaxellin Ketu-kokkiveistä on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksisessa veitsessä SG2-pulveriteräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin on taottu kerros molybdeeni-vanadium-terästä. Lopuksi japanilainen kokkiveitsi viimeistellään tyylikkäällä Tsuchime-koristetaonnalla. Veitsen ydinterä on valmistettu huippulaadukkaasta teräksestä, ja sen kovuus on Rockwellin asteikolla vaikuttavat 63 HRC. Erittäin vahvan teräksen ansiosta terä pysyy pitkään terävänä ja sitä on ilo käyttää.

Jokainen veitsi on numeroitu, ja sarjanumero on merkitty terän kylkeen

Veitsen pyöreähkö, käteensopiva kahva on valmistettu vaaleasta koivupakkapuusta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen samuraiperhevaakuna. Kahvan päädyssä on ruostumattomasta teräksestä tehty ponsi, johon on kohokuvioituna Yaxellin logo.   Yaxell veitset valmistetaan Japanissa, Seki-Cityssä.  
  • 500 kappaleen vaaleakahvainen erikoiserä, jokainen veitsi sarjanumeroitu kylkeen
  • 20 kappaleen erä saatavilla Chez Mariukselta
  • 20 cm terä – tyypillinen ja monipuolinen koko kokkiveitseksi
  • Sopii suurimpaan osaan keittiön leikkaustöistä
  • Pyöreähkö kahva vaaleaa koivuista pakkapuuta, upotettu samuraivaakuna
  • 3-kerrosta taontaa, Tsuchime-viimeistely
  • Kovuus 63 HRC, teroitettu 10 asteen kulmaan
  • Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lue täältä keittiöveitsen hoito- ja käyttöohje.