Yaxell Mon kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: mon36300

Yaxell Mon kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: mon36300

119,00 

MON-veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja ne on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

182 varastossa

Tuotekuvaus

MON-veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja ne on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

MON-veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja ne on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.