Yaxell Mon leipäveitsi 23cm

Tuotenro: mon36308

Yaxell Mon leipäveitsi 23cm

Tuotenro: mon36308

83,30 

MON -veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • MON-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

41 varastossa

Tuotekuvaus

MON -veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • MON-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

MON -veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • MON-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.