Yaxell Takehisa gyoto kokkiveitsi 20CM

Tuotenro: 37300

Uutuus

Yaxell Takehisa gyoto kokkiveitsi 20CM

Tuotenro: 37300

599,00 

Japanilaisen Yaxellin Takehisa sarja on heidän uusin lippulaivamalli, joka on valmistettu vain parhaista materiaaleista todelliselle veitsihifistelijälle! 211-kerroksiseen terään on ZDP189-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 105 kerrosta molybdenum vanadium -terästä geometrisellä kuvioinnilla. Ydinteräksenä käytetty materiaali on todella kovaa terästä, Rockwellin asteikolla jopa 66HRC, joka takaa veitsen pysymisen terässä pitkään.

Kahvan materiaalina on käytetty mustaa pakkapuuta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen perhevaakuna. Takehisa -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Ergonominen pakkapuusta valmistettu kahva
  • 211 kerrosta taontaa
  • Kovuus huimat 66 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Terään kaiverrettu kanjimerkein “Takehisa, the samurai spirit”
  • Todella kovan ytimen vuoksi suositellaan teroittamista vain teroituskivellä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

1 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaisen Yaxellin Takehisa sarja on heidän uusin lippulaivamalli, joka on valmistettu vain parhaista materiaaleista todelliselle veitsihifistelijälle! 211-kerroksiseen terään on ZDP189-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 105 kerrosta molybdenum vanadium -terästä geometrisellä kuvioinnilla. Ydinteräksenä käytetty materiaali on todella kovaa terästä, Rockwellin asteikolla jopa 66HRC, joka takaa veitsen pysymisen terässä pitkään.

Kahvan materiaalina on käytetty mustaa pakkapuuta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen perhevaakuna. Takehisa -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Ergonominen pakkapuusta valmistettu kahva
  • 211 kerrosta taontaa
  • Kovuus huimat 66 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Terään kaiverrettu kanjimerkein “Takehisa, the samurai spirit”
  • Todella kovan ytimen vuoksi suositellaan teroittamista vain teroituskivellä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Takehisa gyoto kokkiveitsi 20CM”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaisen Yaxellin Takehisa sarja on heidän uusin lippulaivamalli, joka on valmistettu vain parhaista materiaaleista todelliselle veitsihifistelijälle! 211-kerroksiseen terään on ZDP189-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 105 kerrosta molybdenum vanadium -terästä geometrisellä kuvioinnilla. Ydinteräksenä käytetty materiaali on todella kovaa terästä, Rockwellin asteikolla jopa 66HRC, joka takaa veitsen pysymisen terässä pitkään.

Kahvan materiaalina on käytetty mustaa pakkapuuta ja siihen on upotettu perinteinen japanilainen perhevaakuna. Takehisa -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Ergonominen pakkapuusta valmistettu kahva
  • 211 kerrosta taontaa
  • Kovuus huimat 66 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Terään kaiverrettu kanjimerkein “Takehisa, the samurai spirit”
  • Todella kovan ytimen vuoksi suositellaan teroittamista vain teroituskivellä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.