Tuotekuvaus
Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
- Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
- Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
- Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
- Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
- 37 kerrosta taontaa
- Kovuus 61 HRC
- Teroituskulma 10°
- Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.
- Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin