Yaxell Hana vihannesveitsi 12 cm

Tuotenro: 34802

Uutuus

Yaxell Hana vihannesveitsi 12 cm

Tuotenro: 34802

89,00 

Japanilainen Yaxell Hana veitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

  • Vihannesveitsi 12cm terällä
  •  Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  •  3 kerrosta taontaa
  •  Kovuus 58 HRC
  •  Teroituskulma 10°
  •  Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

31 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen Yaxell Hana veitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

  • Vihannesveitsi 12cm terällä
  •  Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  •  3 kerrosta taontaa
  •  Kovuus 58 HRC
  •  Teroituskulma 10°
  •  Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Hana vihannesveitsi 12 cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen Yaxell Hana veitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.
  • Vihannesveitsi 12cm terällä
  •  Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  •  3 kerrosta taontaa
  •  Kovuus 58 HRC
  •  Teroituskulma 10°
  •  Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.