Pannut ja padat

Paistinpannu kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos, eikä myöskään vahingoiteta pannua turhaan.

Pinnoitettuja paistinpannuja kannattaa käyttää kohtullisilla lämpötiloilla paistamiseen ja tarttuvien raaka-aineiden, kuten kananmunan valmistamisessa. Myös kastikkeet, pastat ja maitotuotteita sisältävät ruuat valmistuvat helpoiten pinnoitetulla pannulla.

Kovaan paistamiseen, jossa on tarkoitus saada väriä ja paistopintaa joko lihaan tai kasviksiin, kannattaa valita valurautapannuteräspannu tai hiiliteräspannu. Kaikki näistä ovat oikein pidettyinä todella pitkäikäisiä paistinpannuja. Pitkän käyttöikänsä takia ne ovat tietenkin ekologisia valintoja eikä näiden kohdalla tarvitse murehtia, että pinnoitteista irtoaa jotain ruokaan.

Lue vinkit pannun valintaan asiantuntijablogistamme!

Tämän kategorian myydyimmät tuotteet

Näytetään tulokset 1–30 / 296