Kaasupoltin ruoanlaittoon
Kannattaako kaasupoltin hankkia? Artikkelissa käymme läpi polttimen edut kotikeittiössä.
Chez Mariuksen asiantuntijablogissa jaetaan meidän
henkilökunnan ammattitaitoa keittiön tärkeimpien tuotteiden valintaan ja käyttöön.
Täältä löydät ajankohtaisimmat blogit ja artikkelit.
Kannattaako kaasupoltin hankkia? Artikkelissa käymme läpi polttimen edut kotikeittiössä.
Yaxellin uudet Ketu- ja Taishi sarjat ovat nyt saatavilla. Näistä sarjoista löytyy kaikki japanilaisten veitsien parhaat puolet samassa paketissa.
Morttelissa voi jauhaa kuivamausteet ja valmistaa erilaiset tahnat sekä kastikkeet. Artikkelissa tutustumme morttelin saloihin.
Artikkelissa käydään läpi kuinka valmistaa tuorepastaa pastakoneella. Pastareseptin lisäksi artikkelista löytyy vinkit spagetin, tagliatellen ja raviolejen valmistamiseen.
Liikkuvan kokin tärkeimmät työvälineet – mitä kannattaa kuljettaa mukana, jotta ruuanlaitto käy aina yhtä sujuvasti, kun kotona.
Kokosimme blogiin vinkit puisen leikkuulaudan hoitamiseen, öljyämiseen, pesemiseen ja oikeanlaineen käyttöön.
Kokosimme blogiin hyödyllisimmät työvälineet cocktailien valmistamiseen. Katso artikkelista kahdeksan tärkeintä baarivälinettä!
Hyvä mandoliini on keittiön tärkeimpiä työvälineitä – kokosimme kattavan oppaan auttamaan mandoliinin valinnassa!
Kuinka valita tarpeellisimmat veitset keittiöön ja välttää turhakkeet? Katso tästä vinkit veitsisetin kokoamiseen!