Yritys

Chez Marius on Jonna Dammert-Saikun ja Marius Saikun vuonna 1997 perustama perheyritys ja sen ideana on tuoda ammattilaisten käyttämät keittiövälineet myös kotikokkien ulottuville.

Pitkäaikainen haaveemme toteutui 1.12.1997, kun saimme Chez Mariuksen ovet vihdoin auki. Tunsimme jo tuolloin, että jotain hienoa on tapahtumassa. Näiden yli 20 vuoden aikana on ollut upeaa nähdä eri ruokatrendien saapuminen Suomeen ja huomata kuinka intohimo ruoanlaittoon on toden teolla syttynyt. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuosien varrelta - ilman teitä ei olisi meitä!

Chez Marius -keittiötarvikeliike sijaitsee Helsingissä, Bulevardin ja Fredrikinkadun risteyksessä. Yritys tarjoaa ruoanlaittoon, leivontaan, kattaukseen, kahviin, teehen, viinin & baariin liittyvää välineistöä, jotka ovat monen vuoden ammattitaidolla valittuja ja hinta-laatusuhteeltaan aina parhaimpia mahdollisia. Pyrimme itse testaamaan kaikki valikoimamme tuotteet, jotta voimme kertoa asiakkaillemme tuotteiden hyvät ja huonot puolet.

Chez Marius sai ”Kaupungin paras”- keittiötarvikeliike maininnan vuonna 2000. Yritys on myös edustanut Suomea Chicagossa vuonna 2003, voitettuaan Forma- messujen tukeman kansainvälisen GIA- osakilpailun (Global Innovator Award).

Vuoden 2008 alussa avattiin Chez Marius liike Virtain Palmroth Centeriin sukulaisvoimin.

Vuonna 2010 koottiin Helsingin liikkeen valikoima verkkokaupaksi.

Vuonna 2012 avattiin Kori.fi verkkokauppa. Kori.fi tarjoaa tunnetuimpia tuotteita kotiin, toimistoon, keittiöön, sisustukseen ja vapaa-aikaan. Kori.fi toimii myös Brabantian maahantuojana ja tukkujakelijana Suomessa. Korin valikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa www.kori.fi

Tervetuloa!