Myymälä

Myymälämme on palvellut samassa osoitteessa Fredrikinkadun ja Bulevardin kulmassa Helsingissä jo vuodesta 1997. Myymälästä löydät ruoanlaittoon, leivontaan, kattaukseen, kahviin, teehen, viineihin ja baariin liittyvää välineistöä, jotka ovat monen vuoden ammattitaidolla valittuja ja hinta-laatusuhteeltaan aina parhaimpia mahdollisia.

Helsingin myymälä on ollut Chez Mariuksen toiminnan keskiössä alusta alkaen samalla periaatteella toimien, eli tarkoituksena on ollut tuoda ravintola-alan ammattilaisten suosimat työvälineet myös kotikokkien käyttöön. Asiakaspalveluun panostetaan ja pyritään
siihen, että asiakasta autetaan löytämään juuri hänen tarvitsemansa keittiövälineet ja unohtamaan turhakkeet.

Liikkeessä asioidessa voit kysyä rohkeasti kysymyksiä, sillä henkilökunnastamme jollain on aina käytännön käyttökokemusta myymistämme tuotteista, ja näin osaamme kertoa tuotteiden hyvistä ja huonoista puolista paremmin. Jos yli 4000 tuotteemme joukosta ei löydy juuri tarvitsemaasi, voimme mahdollisuuksien mukaan myös tilata tuotteita asiakkaan pyynnöstä hyödyntäen vuosien varrella hankittua verkostoamme.

Chez Mariuksen perustajat ovat myymälässä edelleen paikalla säännöllisesti. Jonnan löydät tiskin takaa suurimman osan ajasta, ja Marius teroittaa veitsiä kerran viikossa asiakkaillemme. Alla vielä lainaus Jonnalta ja Mariukselta:

Pitkäaikainen haaveemme toteutui 1.12.1997, kun saimme Chez Mariuksen ovet vihdoin auki. Tunsimme jo tuolloin, että jotain hienoa on tapahtumassa. Näiden yli 20 vuoden aikana on ollut upeaa nähdä eri ruokatrendien saapuminen Suomeen ja huomata kuinka intohimo ruoanlaittoon on toden teolla syttynyt. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuosien varrelta - ilman teitä ei olisi meitä!

Tervetuloa asioimaan myymäläämme!

Helsingin myymälä

Avoinna

Ma – Pe                          10-18

La                                    11-15

Juhannuksen poikkeusaukiololajat:

20.6.                               10-17

21. ja 22.6.                     Suljettu