MAC Superior santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: sk65

MAC Superior santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: sk65

95,00 

Mac Superior -sarjan santokumallinen kokkiveitsi jossa terän pituus 16,5cm

Mac -veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Superior veitsissä ovat C60. Teroituskulma on Maceissä noin 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

3 varastossa

Tuotekuvaus

Mac Superior -sarjan santokumallinen kokkiveitsi jossa terän pituus 16,5cm

Mac -veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Superior veitsissä ovat C60. Teroituskulma on Maceissä noin 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja

MAC

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Mac Superior -sarjan santokumallinen kokkiveitsi jossa terän pituus 16,5cm

Mac -veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Superior veitsissä ovat C60. Teroituskulma on Maceissä noin 10 astetta.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet