Yaxell Ran leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 36008

Yaxell Ran leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 36008

209,00 

Japanilainen leipäveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Ran-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

17 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen leipäveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Ran-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin
Japanilainen leipäveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Ran-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.