Tuotekuvaus
Silikonisen irtopohjakakkuvuoan laitoihin ei taikina tartu kiinni, eikä kypsä kakku repeä vuokaa avattaessa. Täysin tasaisen keraamisen aluslevyn päällä voit leikata kakun ja halutessasi voit nostaa alustan isommalle tarjoilulautaselle – kakkua ei siis tarvitse nostaa pois pohjan päältä. Alusta sovitetaan laidassa kulkevaan uraan ja laidat suljetaan tukevasti klipsillä. Vuoan tilavuus 2500 ml, halkaisija 23 cm, reunojen korkeus 70 mm. Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +220°C:een. Leipominen Lékué-vuoalla on paitsi turvallista, myös helppoa sillä sitä ei tarvitse erikseen voidella tai korppujauhottaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (poikkeukset ensimmäisellä kerralla käytettäessä, rasvatonta taikinaa leivottaessa, koneellisen astiapesun jälkeen).
https://youtu.be/ddbrzC_NGwk