Yaxell Ran minisantoku 12,5cm

Tuotenro: 36012

Suosittu tuote

Yaxell Ran minisantoku 12,5cm

Tuotenro: 36012

139,00 

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen santokuveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Pieni santokuveitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Ei varastossa - tiedustele saatavuutta

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen santokuveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Pieni santokuveitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu.  69-kerroksiseen santokuveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Pieni santokuveitsi moneen käyttötarkoitukseen 12,5cm terällä
  • Leveän terän ansiosta rystyset mahtuvat kahvan ja leikkuulaudan väliin, joten tämä sopii pieneksi keittiön yleisveitseksi
  • Todella kätevä esim. sipulin kuutioimiseen ja kasvisten viipalointiin
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.