Tuotekuvaus
Tuplavallinen termospressopannu pitää kahvin kuumempana kauemmin ja ei päästä jäähtymään haudutuksen aikana. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja metalliset sihtiosat. Tilavuus 350 ml / 3 cups.
Termospressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus), ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä 2-5 minuuttia, kahvin laadusta riippuen. Tämän jälkeen purut painetaan rauhallistesti pohjaan sihdin avulla. Jotta termosominaisuudesta saa parhaan hyödyn irti, pannu kannattaa esilämmittää täyttämällä se mahdollisimman kuumalla vedellä muutamaksi minuutiksi ennen kuin siihen tekee kahvin.
Pressopannulla valmistat helposti hyvää kahvia. Valmistustavan ansiosta kahvin maut eivät jää suodatinpaperiin, vaan saat enemmän hyviä makuja irti kahvistasi. Chez Marius suosittelee käyttämään pressopannussa joko tuoretta Parisienne -paahtoista kahvia tai karkeammaksi jauhettua suodatinkahvia.
Valmistaja: Grunwerg
Vetoisuus: 0,35 L
Materiaali: ruostumaton teräs