Yaxell Zen vihannesveitsi 15cm

Tuotenro: 35516

Yaxell Zen vihannesveitsi 15cm

Tuotenro: 35516

129,00 

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen vihannesveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Ohutteräinen 15cm vihannesveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 61 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

20 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen vihannesveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Ohutteräinen 15cm vihannesveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 61 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen vihannesveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
  • Ohutteräinen 15cm vihannesveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 61 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.