Tuotekuvaus
Suklaamunamuotille teet kauniit pääsiäismunat tai täytetyt suklaamunat/yllätysmunat. Pakkauksessa on 6, 7 ja 8cm korkuiset pääsiäismunamuotit. Käyttöohje: sivele temperoitu tai sulatettu suklaa muotin sisäpinnalle pullasudilla tai lusikalla muutaman millin ohueksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin ritilä (esim. jäähdytysritilä) ja laita sen alle leivinpaperi. Kumoa muotti väärinpäin ritilälle ja laita jääkaappiin kovettumaan puoleksi tunniksi. Kun suklaamuna on kovettunut, sivele uusi kerros siihen suklaata ja laita uudestaan jääkaappiin kovettumaan kunnes muotti on kokonaan kova. Ennen muotista irroitusta leikkaa munan reunat veitsellä siistiksi ja irroita varovasti muotista, temperoitu suklaa irtoaa paljon helpommin kuin tavallinen sulatettu suklaa. Suklaamunien puolikkaat saat liitettyä toisiinsa helpommin kun laitat ensin kumihanskat käteen ja sulatat pikasesti suklaamunan reunaa hieman ja liität ne yhteen.
Suklaamunamuoteille ainoastaan käsinpesu, max 60°C