Yaxell Ran kondiittoriveitsi 27cm

Tuotenro: 36038

Yaxell Ran kondiittoriveitsi 27cm

Tuotenro: 36038

189,00 

Japanilainen leipäveitsi/kondiittoriveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Ran – sarjan leipä- ja kondiittoriveitsi 27cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

10 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen leipäveitsi/kondiittoriveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Ran – sarjan leipä- ja kondiittoriveitsi 27cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ran kondiittoriveitsi 27cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen leipäveitsi/kondiittoriveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen leipäveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Ran – sarjan leipä- ja kondiittoriveitsi 27cm terällä
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.