Grunwerg teräsrunkoinen termospressopannu 3cup 0,35L

Tuotenro: bfd03

Grunwerg teräsrunkoinen termospressopannu 3cup 0,35L

Tuotenro: bfd03

57,90 

Tuplavallinen termospressopannu pitää kahvin kuumempana kauemmin ja ei päästä jäähtymään haudutuksen aikana. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja metalliset sihtiosat. Tilavuus 350 ml / 3 cups.

Termospressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus), ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä 2-5 minuuttia, kahvin laadusta riippuen. Tämän jälkeen purut painetaan rauhallistesti pohjaan sihdin avulla. Jotta termosominaisuudesta saa parhaan hyödyn irti, pannu kannattaa esilämmittää täyttämällä se mahdollisimman kuumalla vedellä muutamaksi minuutiksi ennen kuin siihen tekee kahvin.

Pressopannulla valmistat helposti hyvää kahvia. Valmistustavan ansiosta kahvin maut eivät jää suodatinpaperiin, vaan saat enemmän hyviä makuja irti kahvistasi. Chez Marius suosittelee käyttämään pressopannussa joko tuoretta Parisienne -paahtoista kahvia tai karkeammaksi jauhettua suodatinkahvia.

Valmistaja: Grunwerg
Vetoisuus: 0,35 L
Materiaali: ruostumaton teräs

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

20 varastossa

Tuotekuvaus

Tuplavallinen termospressopannu pitää kahvin kuumempana kauemmin ja ei päästä jäähtymään haudutuksen aikana. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja metalliset sihtiosat. Tilavuus 350 ml / 3 cups.

Termospressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus), ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä 2-5 minuuttia, kahvin laadusta riippuen. Tämän jälkeen purut painetaan rauhallistesti pohjaan sihdin avulla. Jotta termosominaisuudesta saa parhaan hyödyn irti, pannu kannattaa esilämmittää täyttämällä se mahdollisimman kuumalla vedellä muutamaksi minuutiksi ennen kuin siihen tekee kahvin.

Pressopannulla valmistat helposti hyvää kahvia. Valmistustavan ansiosta kahvin maut eivät jää suodatinpaperiin, vaan saat enemmän hyviä makuja irti kahvistasi. Chez Marius suosittelee käyttämään pressopannussa joko tuoretta Parisienne -paahtoista kahvia tai karkeammaksi jauhettua suodatinkahvia.

Valmistaja: Grunwerg
Vetoisuus: 0,35 L
Materiaali: ruostumaton teräs

Lisätiedot

Valmistaja

GRUNWERG

Hoito-ohjeet

Termospressopannun kaikki osat voidaan puhdistaa astianpesukoneessa.

Tuplavallinen termospressopannu pitää kahvin kuumempana kauemmin ja ei päästä jäähtymään haudutuksen aikana. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja metalliset sihtiosat. Tilavuus 350 ml / 3 cups. Termospressopannun pohjalle laitetaan jauhettu kahvi (suodatinjauhatusta hieman karkeampi jauhatus), ja päälle kaadetaan kuuma, hieman kiehumispisteen alle oleva vesi (noin 92-96 astetta). Sekoita kahvi-vesi -seos ja anna seistä 2-5 minuuttia, kahvin laadusta riippuen. Tämän jälkeen purut painetaan rauhallistesti pohjaan sihdin avulla. Jotta termosominaisuudesta saa parhaan hyödyn irti, pannu kannattaa esilämmittää täyttämällä se mahdollisimman kuumalla vedellä muutamaksi minuutiksi ennen kuin siihen tekee kahvin. Pressopannulla valmistat helposti hyvää kahvia. Valmistustavan ansiosta kahvin maut eivät jää suodatinpaperiin, vaan saat enemmän hyviä makuja irti kahvistasi. Chez Marius suosittelee käyttämään pressopannussa joko tuoretta Parisienne -paahtoista kahvia tai karkeammaksi jauhettua suodatinkahvia. Valmistaja: Grunwerg Vetoisuus: 0,35 L Materiaali: ruostumaton teräs

Termospressopannun kaikki osat voidaan puhdistaa astianpesukoneessa.

Viimeisimmät tuotteet