Kaneyoshi santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 31010

Uutuus

Kaneyoshi santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 31010

69,00 

Japanilainen santoku kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Kaneyoshi santokun kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmin puolin kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on valmistettu pakkapuusta.

Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kaksi on saatavilla verkkokaupastamme.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

8 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen santoku kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Kaneyoshi santokun kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmin puolin kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on valmistettu pakkapuusta.

Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kaksi on saatavilla verkkokaupastamme.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaneyoshi santoku kokkiveitsi 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen santoku kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm. Kaneyoshi santokun kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmin puolin kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on valmistettu pakkapuusta. Teroituskulma Kaneyoshin veitsissä on 10 astetta. Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kaksi on saatavilla verkkokaupastamme. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.