Yaxell Ketu nakiri 16,5cm

Tuotenro: 34944

Uutuus

Yaxell Ketu nakiri 16,5cm

Tuotenro: 34944

269,00 

Japanilaiset Yaxell Ketu sarjan veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Nakiri-tyyppinen keittiön yleisveitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

6 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset Yaxell Ketu sarjan veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Nakiri-tyyppinen keittiön yleisveitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ketu nakiri 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset Yaxell Ketu sarjan veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Nakiri-tyyppinen keittiön yleisveitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.