Yaxell Ran santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 36001

Suosittu tuote

Yaxell Ran santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 36001

159,00 

Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

128 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset Ran-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.