Yaxell Taishi santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 34701

Yaxell Taishi santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 34701

159,00 

Japanilainen Yaxell Taishi santokuveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteenistuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

 

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

69 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen Yaxell Taishi santokuveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteenistuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

 

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Taishi santoku kokkiveitsi 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

 

Japanilainen Yaxell Taishi santokuveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteenistuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin
 

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.