Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34735

Uutuus

Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34735

99,00 

Japanilaiset Yaxell Taishi-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

37 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset Yaxell Taishi-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

 

Japanilaiset Yaxell Taishi-veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.