Yaxell Zen kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 35500

Suosittu tuote

Yaxell Zen kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 35500

159,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Ei varastossa - tiedustele saatavuutta

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.