Yaxell Zen leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 35508

Yaxell Zen leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 35508

97,30 

Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Zen – sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

20 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Zen – sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Zen – sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.