Tuotekuvaus
- Espanjassa valmistettu edullinen pannu, jota on lähes mahdoton saada käyttökelvottomaksi normaalikäytössä
- Sopii kaikille liesityypeille
- Pannun luonnonmukainen pinnoite syntyy rasvapolttamalla ja pannua normaalisti käyttämällä – ei siis huolta kemikaaleista
- Soveltuu rasvapoltettuna erinomaisesti esim. kananmunan paistamiseen ilman tarttumista
- Erinomainen valinta kovalla lämmöllä paistamiseen, siksi tätä pannua kannattaakin harkita wokin korvikkeeksi
- Soveltuu uunikäyttöön 220 °C asti
- Kahva ei kuumu liedellä
- HUOM! Hiiliteräspannussa ei tule hauduttaa happamia raaka-aineita, kuten tomaattisosetta tai viiniä, sillä hapot irrottavat pintaan poltetun rasvan
- HUOM! Rasvapoltettava tarttumattoman pinnan aikaansaamiseksi
- HUOM! Vain käsinpesu