Wokkipannujen alkuperäinen ja paras valmistusmateriaali on hiiliteräs. Hiiliteräksinen wokkipannu oikeaoppisesti rasvapoltettuna paistaa kovalla lämmöllä, eikä tartu luonnonmukaisen non-stick pintansa ansiosta. Rasvapoltettu hiiliteräs soveltuu kovalla lämmöllä nopeaan paistamiseen, mutta hapokkaiden kastikkeiden hauduttelua wokissa on syytä välttää, sillä hapot irrottavat rasvan pannun pinnasta.Mikäli wokkipannussa haluaa hauduttaa myös hapokkaita kastikkeitä suosittelemme valitsemaan teräksisen tai pinnoitetun wokin. Teräs sopii materiaalina paremmin kovalla lämmöllä nopeaan paistamiseen, mutta on toki herkempi tarttumaan, kuin pinnoitettu.Kaikki wokkipannumme soveltuvat kaikille liesityypeille, myös induktiolle.
Näytetään kaikki 11 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus