Tamahagane San kokkiveitsi 21cm

Tuotenro: sn1105

Tamahagane San kokkiveitsi 21cm

Tuotenro: sn1105

219,00 

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan 58-59 HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 21cm terä soveltuu keittiön yleisveitseksi
  • Pakkapuinen kahva
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
  • Kovuus 58-59 HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan 58-59 HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 21cm terä soveltuu keittiön yleisveitseksi
  • Pakkapuinen kahva
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
  • Kovuus 58-59 HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Lisätiedot

Valmistaja

TAMAHAGANE

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan 58-59 HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa

  • 21cm terä soveltuu keittiön yleisveitseksi

  • Pakkapuinen kahva

  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen

  • Pysyy todella hyvin terässä

  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa

  • Kovuus 58-59 HRC

  • Teroituskulma n. 15°




Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.