Tuotekuvaus
Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan 58-59 HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.
- Valmistettu Japanissa
- Tasainen 16cm terä soveltuu parhaiten vihannesten nk. choppaamiseen
- Pakkapuinen kahva
- 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
- Pysyy todella hyvin terässä
- Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
- Kovuus 58-59 HRC
- Teroituskulma n. 15°
Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu