Pikaohje gourmet-/kermasifonin käyttöön
- Täytä pullo max. puolella litralla kun on kyse puolen 0,5l sifonista ja litralla kun on kyse 1l sifonista
(voi laittaa myös vähemmän).
Gourmet-sifonia käytettäessä on tärkeää siivilöidä raaka-aine, jotta siihen jää ei jää sattumia tukkimaan suuttimia.
- Aseta tiiviste pursotinosaan ja kierrä kansi napakasti kiinni.
- Aseta pursotussuutin paikoilleen.
- Laita 1 patruuna holkkiin
(1 patruuna per 0,5l eli 2 patruunaa litran sifonissa) - Ruuvaa holkki patruunoineen kiinni sifoniin niin, että kuulet sihahduksen.
- Ravistele pulloa voimakkaasti 5-10 kertaa.
- Käännä pullo täysin ylösalaisin ja paina ensimmäinen pieni painallus varovasti vaikka suoraan jäteastiaan.
- Nyt sifoni on käyttövalmis.
Huom!
-Jos pullo on pitkään käyttämättä, ravista aina ennen käyttöä ja tee yksi napakka ravistus ylösalaisin, jotta tavara putoaa kohti sifonin kärkeä.
-Älä turhaan käytä sifonia pystyasennossa, ettei paine karkaa.
– Sifonin sisälle saattaa jäädä hieman pursotettavaa, jos sifonia on käytetty pystyasennossa eikä sitä ole ravisteltu napakasti ylösalaisin!