Pikaohje gourmet-/kermasifonin käyttöön

  1. Täytä pullo max. puolella litralla kun on kyse puolen 0,5l sifonista ja litralla kun on kyse 1l sifonista

(voi laittaa myös vähemmän).

Gourmet-sifonia käytettäessä on tärkeää siivilöidä raaka-aine, jotta siihen jää ei jää sattumia tukkimaan suuttimia.

  •  Aseta tiiviste pursotinosaan ja kierrä kansi napakasti kiinni.
  • Aseta pursotussuutin paikoilleen.
  • Laita 1 patruuna holkkiin
    (1 patruuna per 0,5l eli 2 patruunaa litran sifonissa)
  • Ruuvaa holkki patruunoineen kiinni sifoniin niin, että kuulet sihahduksen.
  • Ravistele pulloa voimakkaasti 5-10 kertaa.
  • Käännä pullo täysin ylösalaisin ja paina ensimmäinen pieni painallus varovasti vaikka suoraan jäteastiaan.
  • Nyt sifoni on käyttövalmis.

Huom!

-Jos pullo on pitkään käyttämättä, ravista aina ennen käyttöä ja tee yksi napakka ravistus ylösalaisin, jotta tavara putoaa kohti sifonin kärkeä.

-Älä turhaan käytä sifonia pystyasennossa, ettei paine karkaa.

– Sifonin sisälle saattaa jäädä hieman pursotettavaa, jos sifonia on käytetty pystyasennossa eikä sitä ole ravisteltu napakasti ylösalaisin!