Global G-30 fileointiveitsi 21cm

Tuotenro: g30

Uutuus

Global G-30 fileointiveitsi 21cm

Tuotenro: g30

195,00 

Global pidempi fileointiveitsi, jonka terän pituus on 21 cm. Global fileointiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan fileointiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global veitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään.

Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä.

Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Global pidempi fileointiveitsi, jonka terän pituus on 21 cm. Global fileointiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan fileointiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global veitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään.

Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä.

Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Global G-30 fileointiveitsi 21cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Global pidempi fileointiveitsi, jonka terän pituus on 21 cm. Global fileointiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan fileointiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global veitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään. Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä. Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.