Tuotekuvaus
Perinteinen teroituskivi, jossa karkeudet 400/1000. Veitsen teroituskivi on käännettävä ja sen mukana tulee muovirasia säilytystä varten ja alusta, jolla hiomakivi pysyy tukevasti paikallaan pöydällä eikä naarmuta pöydän pintaa. Teroituskivi soveltuu kaikkien keittiöveitsien, myös japanilaisten teroittamiseen. Katso alta teroituskiven käyttöohjeet ja pidä veitsesi aina terässä!
Käyttöohjeet:
– Liota teroituskiveä 10-15 min vedessä ennen käyttöä
– Aloita pyörivällä liikkeellä veitsen terän kunnosta riippuen ensin karkealla puolella ja viimeistele hienommalla
– Muista pitää veitsen oikea teroituskulma (tarkasta kulma veitsen merkin mukaan!)
– Huuhtele hiomakivi käytön jälkeen vedellä ja aseta kuivumaan kuivaan paikkaan ilman alustaa
– On tärkeää käyttää teroittaessa koko hiomakiven pintaa, ettei se kulu epätasaisesti tai kuoppaudu
– Älä pudota teroituskiveä halkeamisvaaran vuoksi.
Karkeus 200 – 600: todella tylsien keittiöveitsien ja terien esikäsittelyyn.
Karkeus 800 – 1000: perus hyväkuntoisen terän teroittamisen voi aloittaa tällä karkeudella.
Karkeus 2000 – 3000: keittiöveitsen viimeistelyyn
Karkeus 5000 – 12000: veitsen/terän lopulliseen viimeistelyyn ja kiiltävän pinnan muodostamiseen.
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole