Grunwerg teroituskivi 400/1000 muovirasiassa

Tuotenro: RCC-186CM/B

Grunwerg teroituskivi 400/1000 muovirasiassa

Tuotenro: RCC-186CM/B

49,90 

Perinteinen teroituskivi, jossa karkeudet 400/1000. Veitsen teroituskivi on käännettävä ja sen mukana tulee muovirasia säilytystä varten ja alusta, jolla hiomakivi pysyy tukevasti paikallaan pöydällä eikä naarmuta pöydän pintaa. Teroituskivi soveltuu kaikkien keittiöveitsien, myös japanilaisten teroittamiseen. Katso alta teroituskiven käyttöohjeet ja pidä veitsesi aina terässä!

Käyttöohjeet:
– Liota teroituskiveä 10-15 min vedessä ennen käyttöä
– Aloita pyörivällä liikkeellä veitsen terän kunnosta riippuen ensin karkealla puolella ja viimeistele hienommalla
– Muista pitää veitsen oikea teroituskulma (tarkasta kulma veitsen merkin mukaan!)
– Huuhtele hiomakivi käytön jälkeen vedellä ja aseta kuivumaan kuivaan paikkaan ilman alustaa
– On tärkeää käyttää teroittaessa koko hiomakiven pintaa, ettei se kulu epätasaisesti tai kuoppaudu
– Älä pudota teroituskiveä halkeamisvaaran vuoksi.
Karkeus 200 – 600: todella tylsien keittiöveitsien ja terien esikäsittelyyn.
Karkeus 800 – 1000: perus hyväkuntoisen terän teroittamisen voi aloittaa tällä karkeudella.
Karkeus 2000 – 3000: keittiöveitsen viimeistelyyn
Karkeus 5000 – 12000: veitsen/terän lopulliseen viimeistelyyn ja kiiltävän pinnan muodostamiseen.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

19 varastossa

Tuotekuvaus

Perinteinen teroituskivi, jossa karkeudet 400/1000. Veitsen teroituskivi on käännettävä ja sen mukana tulee muovirasia säilytystä varten ja alusta, jolla hiomakivi pysyy tukevasti paikallaan pöydällä eikä naarmuta pöydän pintaa. Teroituskivi soveltuu kaikkien keittiöveitsien, myös japanilaisten teroittamiseen. Katso alta teroituskiven käyttöohjeet ja pidä veitsesi aina terässä!

Käyttöohjeet:
– Liota teroituskiveä 10-15 min vedessä ennen käyttöä
– Aloita pyörivällä liikkeellä veitsen terän kunnosta riippuen ensin karkealla puolella ja viimeistele hienommalla
– Muista pitää veitsen oikea teroituskulma (tarkasta kulma veitsen merkin mukaan!)
– Huuhtele hiomakivi käytön jälkeen vedellä ja aseta kuivumaan kuivaan paikkaan ilman alustaa
– On tärkeää käyttää teroittaessa koko hiomakiven pintaa, ettei se kulu epätasaisesti tai kuoppaudu
– Älä pudota teroituskiveä halkeamisvaaran vuoksi.
Karkeus 200 – 600: todella tylsien keittiöveitsien ja terien esikäsittelyyn.
Karkeus 800 – 1000: perus hyväkuntoisen terän teroittamisen voi aloittaa tällä karkeudella.
Karkeus 2000 – 3000: keittiöveitsen viimeistelyyn
Karkeus 5000 – 12000: veitsen/terän lopulliseen viimeistelyyn ja kiiltävän pinnan muodostamiseen.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grunwerg teroituskivi 400/1000 muovirasiassa”
Perinteinen teroituskivi, jossa karkeudet 400/1000. Veitsen teroituskivi on käännettävä ja sen mukana tulee muovirasia säilytystä varten ja alusta, jolla hiomakivi pysyy tukevasti paikallaan pöydällä eikä naarmuta pöydän pintaa. Teroituskivi soveltuu kaikkien keittiöveitsien, myös japanilaisten teroittamiseen. Katso alta teroituskiven käyttöohjeet ja pidä veitsesi aina terässä! Käyttöohjeet: – Liota teroituskiveä 10-15 min vedessä ennen käyttöä – Aloita pyörivällä liikkeellä veitsen terän kunnosta riippuen ensin karkealla puolella ja viimeistele hienommalla – Muista pitää veitsen oikea teroituskulma (tarkasta kulma veitsen merkin mukaan!) – Huuhtele hiomakivi käytön jälkeen vedellä ja aseta kuivumaan kuivaan paikkaan ilman alustaa – On tärkeää käyttää teroittaessa koko hiomakiven pintaa, ettei se kulu epätasaisesti tai kuoppaudu – Älä pudota teroituskiveä halkeamisvaaran vuoksi. Karkeus 200 – 600: todella tylsien keittiöveitsien ja terien esikäsittelyyn. Karkeus 800 – 1000: perus hyväkuntoisen terän teroittamisen voi aloittaa tällä karkeudella. Karkeus 2000 – 3000: keittiöveitsen viimeistelyyn Karkeus 5000 – 12000: veitsen/terän lopulliseen viimeistelyyn ja kiiltävän pinnan muodostamiseen.