Tuotekuvaus
100 % silikonista valmistettu silikoninen kakkuvuoka on ammattilaisen ja tosiharrastajan valinta. Silikonisessa kakkuvuoassa valmistat paistetun, pakastetun tai semifreddon. Kakkuvuoassa on tärkeä antaa paistetun kakun jäähtyä kunnolla tai pakastetun/semifreddon kunnolla jäätyä jotta se saadaan vuoasta kuorittua ulos. Hyydykekakut eivät valitettavasti 3D-vuoissa onnistu.
Pehmeästä silikonisesta vuoasta paistettu tai jäädytetty tuote on helppo irrottaa. Lisäksi voitelun tarve on olematon verrattuna alumiinisiin, peltisiin tai pinnoitettuihin metallimuotteihin. Ensimmäisellä kerralla pese silikoninen kakkuvuoka hyvin ja voitele se jos käytät vuokaa uunissa. Jos peset vuoan astianpesukoneessa, voitele kakkuvuoka uudestaan silloin tällöin, käsin pestessä vuokaa ei tarvitse voidella niin usein uudestaan.
Silikomartin silikoniset kakkuvuoat ovat valmistettu BPA-vapaista raaka-aineista eli ne eivät sisällä Bisfenoli-A:ta.