Kaneyoshi nakiri 16,5cm

Tuotenro: 31011

Uutuus

Kaneyoshi nakiri 16,5cm

Tuotenro: 31011

79,00 

Japanilainen nakiri kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Nakiri veistä käytetään perinteisesti vihannesten ja hedelmien tarkkaan leikkaamiseen.

Kaneyoshi nakirin kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmille puolille yksi kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on kestävää ja hoitovapaata pakkapuuta.

Kaneyoshi veitsien teroituskulma on 10 astetta.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kahta on saatavilla verkkokaupastamme.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

17 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen nakiri kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm.

Nakiri veistä käytetään perinteisesti vihannesten ja hedelmien tarkkaan leikkaamiseen.

Kaneyoshi nakirin kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmille puolille yksi kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on kestävää ja hoitovapaata pakkapuuta.

Kaneyoshi veitsien teroituskulma on 10 astetta.

Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kahta on saatavilla verkkokaupastamme.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaneyoshi nakiri 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen nakiri kokkiveitsi, jonka terän pituus on 16,5cm. Nakiri veistä käytetään perinteisesti vihannesten ja hedelmien tarkkaan leikkaamiseen. Kaneyoshi nakirin kolmikerroksisen terän ydin on kovaa VG 5 hiiliterästä.  Tämän ympärille on laminoitu molemmille puolille yksi kerros joustavampaa ruostumatonta terästä. VG 5 teräksen kovuus on Rockwell asteikolla HRC 59. Kahva on kestävää ja hoitovapaata pakkapuuta. Kaneyoshi veitsien teroituskulma on 10 astetta. Kaneyoshi on pieni japanilainen miekkatehdas, joka valmistaa vain neljää erilaista kokkiveistä joista kahta on saatavilla verkkokaupastamme. Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.