Tuotekuvaus
-
- Espanjassa valmistettu edullinen hiiliteräspannu, jota on lähes mahdoton saada käyttökelvottomaksi normaalikäytössä
-
- Sopii kaikille liesityypeille
-
- Pannun luonnonmukainen pinnoite syntyy rasvapolttamalla ja pannua normaalisti käyttämällä – ei siis huolta kemikaaleista
-
- Soveltuu rasvapoltettuna erinomaisesti esim. kananmunan paistamiseen ilman tarttumista
-
- Myös pihvipannuna vertaansa vailla – voit paistaa huoletta kovalla lämmöllä
-
- Soveltuu uunikäyttöön 220 °C asti
-
- Kahva ei kuumu liedellä
-
- HUOM! Hiiliteräspannussa ei tule hauduttaa happamia raaka-aineita, kuten tomaattisosetta tai viiniä, sillä hapot irrottavat pintaan poltetun rasvan
-
- HUOM! Rasvapoltettava tarttumattoman pinnan aikaansaamiseksi
-
- HUOM! Vain käsinpesu