Lacor savustuspyssy

Tuotenro: 69221

Lacor savustuspyssy

Tuotenro: 69221

54,90 

Lacorin savustuspyssy on edullinen vaihtoehto kotikäyttöön jolla teet erilaisia savustettuja raaka-aineita ja ruokia. Savustimessa on irroitettava yläosa sekä tippa-astia savusta valuvaa tervaa varten. Pakkauksessa tulee mukana savustimen lisäksi 2kpl varasihtejä joita voi puhdistaa esim. liottamalla ne asetonissa, varasihtejä on saatavana myös erikseen varaosina. Savustimen käyttönottoa varten mukana on myös 100g pussillinen oliivipuun puruja jotka sopivat monenlaiseen savustamiseen mm. lampaanliha, siipikarja ja kalat.

Savustettavasta raaka-aineesta/annoksesta riippuen, laita annoksen päälle joko kelmua tai sulje se vaikka kuvun alle. Laita savustimen yläosan ritilälle pieni määrä savustuspurua ja käynnistä laite. Sytytä puru sytyttimellä tai tulitikuilla (älä käytä muita polttimia ettei laite vaurioidu) ja ohjaa letkun avulla savu annoksen päälle joka on kelmun tai kuvun alla. Anna savun olla jonkin aikaa kunnes haluttu savuisuus saadaan aikaiseksi. Savu on hyvin dominoiva joten älä pidä sitä liian kauaa jos haluat miedon savun vivahteen, yleensä puhutaan muutamasta minuutista. Käytön jälkeen anna laitteen rauhassa jäähtyä ja poista purut laitteesta ja pyyhi se pintapuolisesti, silloin tällöin muista purkaa yläosa ja pese se kunnolla ettei terva pääse valumaan koneistoon.
Laitteeseen sopii 2 x AA paristo jotka eivät tule pakkauksessa mukana.

Savu sopii todella moneen erilaiseen ruokaan ja raaka-aineseen. Kokeile savustaa mm. drinkkejä, kastikkeita, juustoja, lihaa, kaloja, popcornia, mausteet ja suola jne.
Puruja löytyy valikoimistamme eri käyttötarkoituksiin, kokeile esimerkiksi sekoittaa eri puulaatuja, lisää mausteita tai yrttejä purun joukkoon, sitrushedelmän kuorta yms.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

6 varastossa

Tuotekuvaus

Lacorin savustuspyssy on edullinen vaihtoehto kotikäyttöön jolla teet erilaisia savustettuja raaka-aineita ja ruokia. Savustimessa on irroitettava yläosa sekä tippa-astia savusta valuvaa tervaa varten. Pakkauksessa tulee mukana savustimen lisäksi 2kpl varasihtejä joita voi puhdistaa esim. liottamalla ne asetonissa, varasihtejä on saatavana myös erikseen varaosina. Savustimen käyttönottoa varten mukana on myös 100g pussillinen oliivipuun puruja jotka sopivat monenlaiseen savustamiseen mm. lampaanliha, siipikarja ja kalat.

Savustettavasta raaka-aineesta/annoksesta riippuen, laita annoksen päälle joko kelmua tai sulje se vaikka kuvun alle. Laita savustimen yläosan ritilälle pieni määrä savustuspurua ja käynnistä laite. Sytytä puru sytyttimellä tai tulitikuilla (älä käytä muita polttimia ettei laite vaurioidu) ja ohjaa letkun avulla savu annoksen päälle joka on kelmun tai kuvun alla. Anna savun olla jonkin aikaa kunnes haluttu savuisuus saadaan aikaiseksi. Savu on hyvin dominoiva joten älä pidä sitä liian kauaa jos haluat miedon savun vivahteen, yleensä puhutaan muutamasta minuutista. Käytön jälkeen anna laitteen rauhassa jäähtyä ja poista purut laitteesta ja pyyhi se pintapuolisesti, silloin tällöin muista purkaa yläosa ja pese se kunnolla ettei terva pääse valumaan koneistoon.
Laitteeseen sopii 2 x AA paristo jotka eivät tule pakkauksessa mukana.

Savu sopii todella moneen erilaiseen ruokaan ja raaka-aineseen. Kokeile savustaa mm. drinkkejä, kastikkeita, juustoja, lihaa, kaloja, popcornia, mausteet ja suola jne.
Puruja löytyy valikoimistamme eri käyttötarkoituksiin, kokeile esimerkiksi sekoittaa eri puulaatuja, lisää mausteita tai yrttejä purun joukkoon, sitrushedelmän kuorta yms.

Lisätiedot

Valmistaja

LACOR

Lacorin savustuspyssy on edullinen vaihtoehto kotikäyttöön jolla teet erilaisia savustettuja raaka-aineita ja ruokia. Savustimessa on irroitettava yläosa sekä tippa-astia savusta valuvaa tervaa varten. Pakkauksessa tulee mukana savustimen lisäksi 2kpl varasihtejä joita voi puhdistaa esim. liottamalla ne asetonissa, varasihtejä on saatavana myös erikseen varaosina. Savustimen käyttönottoa varten mukana on myös 100g pussillinen oliivipuun puruja jotka sopivat monenlaiseen savustamiseen mm. lampaanliha, siipikarja ja kalat.

Savustettavasta raaka-aineesta/annoksesta riippuen, laita annoksen päälle joko kelmua tai sulje se vaikka kuvun alle. Laita savustimen yläosan ritilälle pieni määrä savustuspurua ja käynnistä laite. Sytytä puru sytyttimellä tai tulitikuilla (älä käytä muita polttimia ettei laite vaurioidu) ja ohjaa letkun avulla savu annoksen päälle joka on kelmun tai kuvun alla. Anna savun olla jonkin aikaa kunnes haluttu savuisuus saadaan aikaiseksi. Savu on hyvin dominoiva joten älä pidä sitä liian kauaa jos haluat miedon savun vivahteen, yleensä puhutaan muutamasta minuutista. Käytön jälkeen anna laitteen rauhassa jäähtyä ja poista purut laitteesta ja pyyhi se pintapuolisesti, silloin tällöin muista purkaa yläosa ja pese se kunnolla ettei terva pääse valumaan koneistoon.
Laitteeseen sopii 2 x AA paristo jotka eivät tule pakkauksessa mukana.

Savu sopii todella moneen erilaiseen ruokaan ja raaka-aineseen. Kokeile savustaa mm. drinkkejä, kastikkeita, juustoja, lihaa, kaloja, popcornia, mausteet ja suola jne.
Puruja löytyy valikoimistamme eri käyttötarkoituksiin, kokeile esimerkiksi sekoittaa eri puulaatuja, lisää mausteita tai yrttejä purun joukkoon, sitrushedelmän kuorta yms.

Viimeisimmät tuotteet