Paderno pyöreäpohjainen teräksinen paistokasari 24cm 3,3L

Tuotenro: 1101324

Paderno pyöreäpohjainen teräksinen paistokasari 24cm 3,3L

Tuotenro: 1101324

68,00 

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Ruostumattomissa teräskasareissa on paksu, nk. sandwich- eli kerrospohja, jolloin teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko pohjalle. Kerrospohjan etu ilmenee esimerkiksi silloin, kun kasaria käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee ja on käytettävissä paistamiseen. Myös paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee jonkin verran tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Ruostumattomissa teräskasareissa on paksu, nk. sandwich- eli kerrospohja, jolloin teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko pohjalle. Kerrospohjan etu ilmenee esimerkiksi silloin, kun kasaria käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee ja on käytettävissä paistamiseen. Myös paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee jonkin verran tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Lisätiedot

Valmistaja

PADERNO

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Ruostumattomissa teräskasareissa on paksu, nk. sandwich- eli kerrospohja, jolloin teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko pohjalle. Kerrospohjan etu ilmenee esimerkiksi silloin, kun kasaria käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee ja on käytettävissä paistamiseen. Myös paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee jonkin verran tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.

Viimeisimmät tuotteet