Paistokasari teräs

Teräs paistokasari on käytännössä lähes ikuinen. Teräksinen paistokasari ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitettu paistokasari, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen. Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suosittelemme pinnoitettua paistokasaria. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on hankalaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistokasari voidaan pestä astianpesukoneessa ja se kestää kaikki välineet. Huomaa, että Padernon teräskattila, teräskasari ja paistokasari myydään ilman kansia. Kansia löydät täältä.