Paderno teräksinen paistokasari 24cm 3,7L

Tuotenro: 1100824

Paderno teräksinen paistokasari 24cm 3,7L

Tuotenro: 1100824

55,00 

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta  ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut  kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen  pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

7 varastossa

Tuotekuvaus

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta  ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut  kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen  pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Lisätiedot

Valmistaja

PADERNO

Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta  ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut  kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen  pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Viimeisimmät tuotteet